de Rank
CGK Zuidlaren

Omzien

Het Grote Broer en Zus Project

Het Grote Broer en Zus project houdt in dat een jonge broer of zus vanaf groep 7 t/m klas 1 van het voorgezet onderwijs gekoppeld wordt aan een oudere broer of zus (16-ca. 25 jaar). Een broertje met een broer en een zusje met een zus. Het doel van het project is: verbonden raken met elkaar en God. Het is mooi dat de kinderen meer leeftijdsgenootjes leren kennen en samen veel plezier hebben. Ook hebben ze in hun Grote Broer of Zus een voorbeeldfiguur om mee op te trekken. Ons gebed is dat door samen op te trekken, de kinderen zullen leren over hoe je met Jezus leeft en vrij kunnen praten over dingen waar kinderen tegenaan lopen.

Direct aanmelden?

Broertjes en Zusjes

Jij als kleine broertje en zusje wordt tot en met de 1e klas met een grote broer en zus verbonden. Er wordt 3 keer per jaar een activiteit georganiseerd en 1 keer per jaar een kamp. Daarnaast spreken jee af en toe af met je grote broer of zus, zo kan je met elkaar eten, je kamer laten zien, gezellig kletsen en kan je alles vragen aan je broer en zus waar je mee zit of waar je niet uit komt.

Grote Broer en Zus

Jij als grote broer of zus hebt 1 of meerdere broertje en zusjes, en je trekt tot en met de 1e klas met hun op. Er zijn 3 middagen en 1 kamp, daarnaast spreek je minimaal 1x per 2 maand af met je broertje of zusje. Er zijn ook een aantal momenten waar alle grote broers en zussen samen komen om er voor te zorgen dat jij een goede broer en zus wordt en blijft. We vragen wel een commitment van je: je bent aanwezig bij de georganiseerde momenten, je hebt een klik met de kids uit groep 7, 8 en de 1e klas, je houdt van Jezus.

Meer informatie?

Als je meer informatie wilt kan je mailen naar grotebroerenzusproject@cgkzuidlaren.nl of spreek één van de personen aan van het GBZ team: Gert Timmerman, Nellie van de Veen, Esmé Berends, Cayden van Dijken, Marleen Nijburg, Rianne Wolda.

Aanmelden